Groepen

Grotel's Genieten

Groepen

Bij Grotel’s Genieten zijn er volop mogelijkheden voor groepen tot 150 personen (binnen maximaal 80 zitplaatsen). De sfeervolle afsluitbare ruimte en het privé terras bieden veel mogelijkheden. Diners, borrels en complete feestavonden zijn mogelijk. We bespreken je wensen en stellen dan graag een arrangement op maat samen. Komt u met een groep (van 12 of meer personen) dineren? Dan stellen wij graag samen met u een menu samen.

Lunchen of dineren met een groep

Wil je met een grote of kleine groep komen lunchen of dineren? Dat kan! Voor groepen vanaf 12 personen, kunnen we speciaal op maat een (keuze)menu samenstellen.

Feesten, jubilea en verjaardagen

Wordt jij of je vader 50? Ga je trouwen of al 25 jaar getrouwd? Er is altijd iets te vieren! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Zakelijke bijeenkomsten

Bijeenkomst, meeting of vergadering buiten kantoor? Dat kan bij Grotel's Genieten! U heeft de keuze uit verschillende arrangementen, inclusief de mogelijkheid van een verzorgde lunch of diner. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Herdenkingen

Maak gebruik van onze af te scheiden ruimte en privé terras op een zeer rustige locatie aan de voet van de Grotelsche Heide. Er zijn volop mogelijkheden om de herdenking met bijvoorbeeld hapjes en drankjes naar uw wensen in te vullen.